De Ervaring - De Bovengrens II Lebbis

Lebbis, een man van scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen, keek in het eerste deel van ‘De Bovengrens’ naar waarin we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer van alles. In deel twee zoekt hij uit hoe we weer iets kunnen ervaren. Want de zin van het leven zit in ‘iets meemaken’. En het toppunt van ‘meemaken’ is dan weer ‘een ervaring’. De dingen die je een paar jaar later nog weet. De eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal dat je leest.

Recensies

de Volkskrant **** over ‘De Bovengrens’:
“Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden. (…) Zijn moralisme werkt in de knap opgebouwde voorstelling nooit op de zenuwen. Lebbis’ redeneringen zijn zo slim en subtiel dat je je snel laat overtuigen. (…) De gedreven verteller die soms weer lekker fel uit zijn slof schiet, weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.”

NRC Handelsblad **** over ‘De Bovengrens’:
“Lebbis levert op overtuigende wijze kritiek op de menselijke domheid. (…) Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.”

 

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 17.50 € 21.50

Vrijdag 14 februari 2020 vanaf 20:15