De Goudwaag

Wist je dat oud goud nog veel waard is? Je kunt jouw gouden sieraden, gouden en zilveren munten, goud- en zilverbaren of zilveren bestek te gelde maken bij de Goudwaag in de Van Hoytemastraat in Den Haag.

De Goudwaag
In de chique wijk Benoordenhout in Den Haag vind je De Goudwaag. De stijlvolle en integere inkoper van goud, zilver en barnsteen biedt eerlijke prijzen voor oud goud en zilver. Oud goud zoals oude kettingen, ringen, sieraden (kapot of heel), munten, zilver bestek, gouden tanden die je van de tandarts mee naar huis hebt gekregen of barnstenen juwelen kun je inleveren bij De Goudwaag tegen goede prijs. Het geld wordt dan direct uitbetaald of overgemaakt op jouw rekening. Als eerste wordt het aantal karaat van de stukken die je wil verkopen bepaald. Vervolgens kijkt De Goudwaag naar het gewicht en wordt de waarde van de stukken bepaald. Als je het een mooi bedrag vindt, kun je de stukken meteen verkopen. Wil je nog even nadenken? Geen probleem! Als je besluit om de stukken zelf te houden is dat ook prima. De taxatie van het goud of zilver is gratis.

Veilig en eerlijk
De Goudwaag is een goudinkoper aan de chique van Hoytemastraat in Den Haag. De winkel wordt gerund door Naomi Weststrate-Irak, die daarmee in de voetsporen van haar familie treedt. Eerlijkheid, vakmanschap en stijl staan hoog in het vaandel bij De Goudwaag. In de stijlvolle winkel word je ontvangen op persoonlijke wijze waar de betrouwbare Naomi je welkom heet met een heerlijke kop koffie voor een vrijblijvende taxatie. Het goud wordt gewogen waar je bij staat en De Goudwaag is eerlijk over haar prijzen. Omdat de verkoop van goud vaak gepaard gaat met herinneringen en soms zelfs emoties (denk bijvoorbeeld aan familiestukken), vindt Naomi het belangrijk om de tijd te nemen wanneer je De Goudwaag bezoekt aan de Van Hoytemastraat.

Van Hoytemastraat
Van Hoytemastraat, gelegen middenin het statige Benoordenhout, is de perfecte plek om exclusief te winkelen. De Van Hoytemastraat is niet alleen één van de schoonste en chiqueste straten van Den Haag, de winkelstraat kent een bijzondere selectie aan speciaalzaken, zoals de slager en patisserie die bekend staan als de beste van Den Haag. Winkelen in de Van Hoytemastraat voelt als een echte verwennerij door het luxe aanbod. De meer dan vijftig zaken van internationale allure maken Van Hoytemastraat een parel onder de winkelstraten in Den Haag!

Bereikbaarheid
De Van Hoytemastraat is door de centrale ligging bij grote uitvalswegen goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Vanaf Den Haag Centraal Station fiets je in hooguit tien minuten naar de Van Hoytemastraat. Bus 18 en 22 doet er ongeveer net zo lang over vanaf CS. Het winkelgebied is met de auto uit Den Haag centrum, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer, Rijswijk en Delft makkelijk te bereiken. Parkeren kan, tegen betaling, in de Van Hoytemastraat zelf.

Praktische informatie

* Zaterdag op aanvraag