De Groene Zwaan: Heropening

De Groene Zwaan: Heropening
Nu de restauratie voltooid is, is het tijd voor een officiële heropening. Natuurlijk zijn we in al de maanden die de restauratie geduurd heeft gewoon open geweest. Maar toch willen we op zaterdag 12 januari, tussen 16.00 en 17.00, de voltooiing van de restauratie met een officieel moment vieren.
Aansluitend op die officiële heropening, door Alkmaars wethouder Christiaan Braak, hebben we vanaf 17.00 een optreden van Nadja Filtzer, dochter van Luis Filcer, de man die in de zeventiger jaren de wandschilderingen in De Groene Zwaan gemaakt heeft.
Als je dit gedeelte, tussen 16.00 en 18.00, bij wilt wonen ben je van harte welkom. Wel vragen we je om je hiervoor even vooraf bij ons op te geven zodat we rekening kunnen houden met je komt. Een mailtje aan info@degroenezwaan.nl is voldoende.
Na 18.00 doen we een paar uur rustig aan, maar blijven wel open voor iedereen die dewoon even langs wil komen om ook het vernieuwde interieur te bekijken, een praatje te maken en een borrel te drinken.
En dan hebben we, zoals dat van ons verwacht mag worden, vanaf 20.00 een fantastisch avondvullend programma met live muziek, gratis toegankelijk: Josien de Vries, Renate Poel, De Andersons, The Ashgrove.

Praktische informatie

Doelgroep
volwassenen Ja
  Van Tot Toelichting
€ 9.00 € 9.00

Zaterdag 12 januari 2019 Vanaf 16:00 tot en met 23:59

Rechtestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1483 BD, De Rijp