De Houtkamp

Wat de Houtkamp zo bijzonder maakt is dat het naast de overnachtingsmogelijkheden, nog steeds een actief boerenbedrijf is met melkkoeien en scharrelkippen. Voor onze gasten is er altijd de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij het melken, of te kijken hoe een kalfje geboren wordt! Daarnaast hebben wij veel knuffeldieren: geiten, konijnen, de hond Tessa enz. Voor kinderen heel aantrekkelijk.
We beschikken over een royale groepsaccommodatie voor groepen tot 65 personen, vriendelijk geprijsd. Gelegen aan de rand van Otterlo, omgeven door veel bos. Een heerlijk verblijf voor verenigingen, scholen, jeudclubs, maar ook families of vriendengroepen zijn hier van harte welkom!

Niet met zo'n grote groep? Dan is onze Herenboerderij een mooi alternatief. Deze is geschikt voor groepen tot 10 personen.

De groepsaccommodatie heeft 4 ruime slaapzalen, 3 kleine slaapkamers en een grote gezellige gemeenschappelijke ruimte. ( De slaapzalen/keuken zijn apart van de recreatiezaal.) Een sportveld en een gezellig erf of binnenplaats, grenzend aan het bos. 
 
Het sanitair: vloerverwarming
Dames: 3 douches met drukknopsysteem, 3 toiletten en een grote roestvrijstalen wasbak met drukknopkranen en 1 mengkraan.
Heren: 3 douches met drukknopsysteem, 2 toiletten, 2 urinoirs en een grote roestvrijstalen wasbak met drukknopkranen en 1 mengkraan.
 
Onze groepsaccommodatie wordt verhuurd op basis van zelfvoorziening. Wij hanteren een minimum van dertig personen voor scholen en in de weekenden van januari, februari, maart, november en december. Van april t/m september hanteren we een minimum van 35 personen. 
 
Recreatieruimte “De Deel” is een gezellige ruimte met uitzicht op het erf en het bos. We hebben geprobeerd de originele bouw mooi uit te laten komen, waardoor er een authentieke sfeer heerst. Het is een royale ruimte, centraal- en vloer verwarmd, een grote zithoek, tv en Wifi, een klein barretje met keukenblok en een toilet. 

De grote keuken is apart van de recreatieruimte, voorzien van twee afwasmachines, een grote koelkast, een vrieskast, magnetron, een zes pits gasfornuis met oven, een Bravilor koffieapparaat, waterkoker, voldoende porselein en glaswerk, maar ook aan plastic servies is gedacht. De keuken is centraal en vloer verwarmd, zodat het in een koudere periode ook aangenaam is. 

B&B Bakhuus 
 
Algemeen: 

Eigen ingang en kamers op begane grond 
 
Magnetron Gratis Wifi 

Per kamer: 

Eenpersoonsbedden / twee makkelijke stoeltjes / tafel met stoelen / televisie 
Douche en toilet  
Nespresso apparaat / waterkoker + gratis koffie en thee 
Koelkast 
Servies

Vanuit de kamer heb je een prachtig, weids uitzicht op de tuin, het bos en het weiland met ons jongvee. We hebben een ruim terras, toegankelijk vanuit de kamer.

Bij mooi weer kun je hier heerlijk genieten van een goed verzorgd ontbijt. Vers klaargemaakt!
Glutenvrij ontbijt is mogelijk. Wel graag van te voren even laten weten. 


 
 
 


Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Monumentaal Pand
Sanitair
Toilet 8
Douche (warm water) 4
Wastafels koud water 7
Keuken en koken
Kookgelegenheid voor groepen Ja
Voor kinderen
Speeltuin Ja
Belang
Belang nationaal
Cultuur
Reserveren reserveren aangeraden
Prijs
toelichting prijs Raadpleeg www.dehoutkamp.nl voor prijsinformatie