De Kleine Zeemeermin

Sita Vermeulen schittert in dit prachtige nieuwe theatersprookje als de lieve kleine zeemeermin. Zij redt een mooie prins van een zinkend schip en wordt op slag heel erg verliefd op hem. Maar de gemene tovenares Fien vindt dat maar niets. Hoe dit afloopt? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze muzikale sprookjesachtige familievoorstelling.

In dit prachtige nieuwe theatersprookje speelt Sita Vermeulen de lieve kleine zeemeermin. Ze woont heel diep in de oceaan, in het prachtige koraalbos, tussen de vriendelijke vissen en is het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar de gemene tovenares Fien denkt daar anders over en smeedt een plannetje met haar man Titus. Hoe loopt dat af? Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze spetterende familievoorstelling.

Sprookjesworkshop | 14.00 uur
Doe jij mee aan de Sprookjesworkshop tijdens ons Sprookjesfestival? Geef je dan snel op en beland samen met alle kinderen in de wondere wereld van Sprookjes! Prijs € 2,50

Praktische informatie

Vanaf Zondag 27 januari 2019 tot en met Zondag 27 januari 2019

Dag Van Tot
Zondag 15:00

Ruiterskwartier Model.NdtrcItem.HouseNumber
8911 BP, Leeuwarden