De Maaspoort

Welkom bij Brasserie De Maaspoort,
gelegen aan de Maas en nabij de jachthaven.Het is een ideale rustplaats tijdens je ontdekkingstocht door het Maasland van Nederland en België. Er zijn verschillende wandel-en fietsroutes waar je gebruik van kan maken.

Een fijne relaxte sfeer op het gezellige terras waar je in de zomer kunt genieten van lekker eten en Limburgse biertjes. Je kunt de sfeer eerder huiselijk en gezellig noemen.
Je kunt hier prima terecht voor een lekkere lunch of snelle hap. Onze gerechten worden voornamelijk huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten.
Groepen zijn zoals iedereen welkom in Brasserie De Maaspoort en kunnen genieten van een speciaal samengesteld menu. Dit kan samen met ons worden aangepast aan eigen wensen.
Groepen zijn mogelijk vanaf 15 tot 100 personen.
Gelieve ons op voorhand te contacteren zodat wij het nodige kunnen doen om er een gezellige middag of avond van te maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om onze verschillende vergaderruimtes te huren. Dit kan voor 10 tot 25 personen of in onze grote zaal tot 100 personen.

Ons 1e seizoen zit er weer op en we zijn druk bezig met volgende opties: Schlageravond, Karaoke, Speciale bierproeverij, 40+ fuif, High tea, ontbijtbuffet, Indoneschische workshop, Stamppotdag, Omeletterie en Kaart- of kienavonden. Deze opties uiteraard bij voldoende inschrijvingen. We houden u op de hoogte op deze website of ons Facebook, zodra onze planning is goedgekeurd.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding vrij beschikbaar
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Nee
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Vervoer
Betaald parkeren Nee
Parkeren bij accommodatie Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden PIN
Cultuur
Reserveren reserveren voor groepen verplicht

Maaspoort Model.NdtrcItem.HouseNumber
6107 BT, Stevensweert