De Règâhs - Top 20

Het unieke van De Règâhs zit ‘m in de combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek met traditioneel Haagse liedjesteksten vol humor. 100% puur Flamingo, zoals ze het zelf noemen. Van 'plat Haags' spreken we liever niet; het is niet grof. Dit zijn gevoelige , hilarische teksten en hertalingen. Tijdens de theatershows vertellen De Règâhs in woorden en muziek een eigen verhaal. Werkelijkheid en fictie lopen moeiteloos door elkaar en er valt voor de goede verstaander heel wat te lachen.

Regelmatig komt uit het publiek een verzoekje voor een bepaald nummer. Ook de Règâhs moeten na inmiddels 8 volledige cd’s, lastige keuzes maken.

Met deze ‘De Règâhs TOP 20’ worden de verzoekjes zoveel mogelijk meegenomen bij de samenstelling van de set-lijsten. Maar uiteindelijk bepaalt de groep zelf welke pareltjes veel te lang verborgen zijn gebleven en weer nieuwe glans moeten krijgen. Zeker nu de band versterkt is met meester-gipsygitarist Roy de Rijke! Dit alles geeft ongekende mogelijkheden en die muzikale ruimte gaan de heren zeker benutten!

Wilt je ons laten weten welke nummers je beslist wilt horen? Laat het weten via de site www.deregahs.nl en wie weet …..

U hoort de Règâhs zoals u ze nog nooit eerder heeft gehoord! Maar het blijft, gegarandeerd, 100% flamingo!!!

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 19.00

Zaterdag 21 december 2019 vanaf 20:15