De smaak te pakken

Voedsel is door de eeuwen heen een bron van inspiratie voor kunstenaars. Het Gorcums Museum organiseert een expositie rond dit smakelijke thema. Het is een aaneenschakeling van verrassende kunstwerken uit verleden en heden waarin voedsel wordt afgebeeld of voedsel juist wordt gebruikt als medium voor een kunstwerk.
Gedurende de expositie is er een wisselend programma met werk van verschillende kunstenaars, zoals Angelique van der Valk en Adrie Huisman. Tevens worden er een cursus Food Art, lezingen en workshops georganiseerd rondom allerlei aspecten van voedsel, voedselindustrie en eetgewoonten in verschillende culturen. Ook de kunstzinnige bereiding van voedsel en het onttrekken van kleurstoffen uit voedsel komen aan bod.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 20 oktober 2018 tot en met Zondag 10 maart 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00

Grote Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
4201 EB, Gorinchem