De Witte Berken

Het hotel
Het hotel beschikt over uit 28 comfortabele kamers. In het oorspronkelijke huis bevinden zich 6 standaardkamers, allen voorzien van douche, toilet, telefoon, radio en t.v.
In het aangebouwde gedeelte bevinden zich 22 prachtige royale kamers. Deze kamers zijn verdeeld over 3 etages en de etages zijn bereikbaar met een lift. Van deze 22 kamer zijn er 3 aangepast voor minder-validen.
De royale kamers hebben allen een uitzicht op de prachtig omliggende tuin met een mooie vijver en terrassen. Recentelijk is er een nieuwe, prachtige comfortabele kamer van 40 m2 met een eigen sauna en douche bijgekomen. Ook heeft deze kamer een grote zithoek met koffie/thee faciliteiten en een prachtig uitzicht op het bos.
Het restaurant
In het restaurant, dt een Engelse ambiance heeft, kunt u heerlijk dineren in een ontspannen sfeer. U heeft aan alle kanten een prachtig uitzicht op de omliggende tuin met vijverpartijen.
De menukaart biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook worden er seizoensgebonden gerechten geserveerd zoals asperges en wild-specialiteiten en daarnaast is er iedere maand een wisselend 3-gangen-keuze menu voor € 28,50 p.p. Zomers kunt u lunchen of dineren op het terras of in de prachtige tuin.
Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Bij De Witte Berken kunt u ook terecht voor uw receptie, koffietafel, brunchbuffet, koud/warm buffet en natuurlijk voor de heerlijke High Teas die ze er serveren! Informeert u eens naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Faciliteiten (Accommodatie)
Lift Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
In/bij heidegebied Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Fraai gelegen Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Doelgroep
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja