De Zonneroos

Onthaasten
Zoekt u een sfeervolle vijf sterren accommodatie voor een verblijf met familie, vrienden of uw bedrijf? Maak dan kennis met de Zonneroos. Een fijne locatie voor uw korte of langere vakantie in alle seizoenen. De rietgedekte boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg in het natuurgebied de Rottige Meente. Daardoor geniet u, met max. 25 personen, alle privacy van ons compleet ingerichte huis.
Eigen sanitair op alle 12 (één- en tweepersoons) slaapkamers, gezellige woonkamer incl. (gas)haard, grote en goed geoutilleerde keuken, de speelkamer en WIFI. Buiten vindt u een heerlijk zonnig terras, een grote speelweide, een sauna en een, door zonnecollectoren, verwarmd buitenbad.

Ontmoeten
Direct achter hef hoofdgebouw ligt een prachtige rustige multifunctionele ruimte van ca. 50 m2 die wij naar behoefte kunnen inrichten. Wenst u in een prachtige vergaderplek (geschikt voor max. 20 personen) dan richten wij de ruimte conform uw wens in. Komt u hier voor een vastenkuurweek, een stilteretraite of een yogaweekend dan treft u de zaal zo goed als leeg aan.

Ontspannen
Wij kunnen een heerlijk programma op maat voor u samenstellen. Denk hierbij aan diverse vormen van lichaamsmassages, gezicht- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast geven wij u graag de gelegenheid om kennis te maken met yoga (Dru yoga of Hatha Yoga), Tai Chi of Body & Mind. Vormen van ontspanning door een meer fysieke & geestelijke inspanning. En tot slot bieden wij workshops aan in de creatieve richting zoals mergel- of speksteen bewerken, schilderen, sieraden maken etcetera.

Ontzorgen
Wij nemen graag zaken uit handen tijdens uw verblijf. Wenst u aan het zwembad te vergaderen, een vroege ochtendwandeling of een bijzondere workshop? In een persoonlijk gesprek stellen wij graag uw verblijf op maat samen. Wilt u uw verblijf zelf organiseren ... wij geven u graag tips.

Ontdekken
de Zonneroos ligt in het nog onontdekte natuurgebied de Rottige Meente. Een Natura 2000 gebied vanwege het unieke laagveenlandschap bestaande uit trilveen en moerasbos. Waar u verrast kan worden door een otter, een grote Vuurvlinder, een roerdomp of karekiet. Een uitstekend startpunt voor uw wandel-, fiets-, kano- en/of schaatstochten. Visrijk water treft u in één van de vele petgaten of het kleine riviertje de Scheene in de directe nabijheid van de Zonneroos.
Voor een zorgeloos verblijf op maat bent u hier van harte welkom!
Petra Kempkes

de Zonneroos
exclusief groepsverblijf op maat
Voetpad 63
8485 JM Munnekeburen
T: 0561-480878
M: 06-51184177
F: 0561-480796
E: info@zonneroos.nl
W: www.zonneroos.nl