Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

GEBASEERD OP DE SPANNENDE BOEKEN VAN PAUL VAN LOON.

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is een familiemusical, vol leuke liedjes,mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

Kleuren in de kidscave
Kom voorafgaand of na de voorstelling een mooie kleurplaat kleuren in de kidscave!

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Kijk voor meer informatie over de leeftijdsaanduiding hier

Rij 1 is alleen telefonisch (0180-615958) te reserveren. Onze kassamedewerkers geven u graag advies over de zichtlijnen van rij 1.

Pannenkoeken versieren en Theatertafeltje bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een heerlijke zelfversierde pannenkoek eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken! Het pannenkoekenarrangement reserveert u via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.
Geniet na afloop van de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 6 tot 8 jaar
Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 18.50

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 26 februari 2020 14:00
Woensdag 26 februari 2020 14:00

Middenbaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2991 CS, Barendrecht