DownUnderBeach

DownUnderBeach biedt een unieke combinatie van lekker eten en drinken, leuke events en gezelligheid op het gezelligste stuk strand van Scheveningen, het Zwarte Pad. De unieke ligging aan het Noorderstrand van Scheveningen, het vrije uitzicht op zee, heerlijke gerechten, uitgebreide barbecues en enthousiaste bediening zorgen voor een bezoek om niet snel te vergeten! 

Evenementen
Vanuit DownUnderBeach zijn verschillende strand- en wateractiviteiten te ondernemen, zoals powerkiten, beachbubblevoetbal, golfsurfen en suppen. Benieuwd naar de nieuwste trend op het water? Ga dan samen met vrienden of familie het avontuur aan met de nieuwe Big Sup! Liever zelf het water op? Bij DownUnderBeach verhuren ze verhuren ook diverse materialen, zoals sups, surfplanken, bodyboards, wetsuits en natuurlijk de BIG SUP. 

Groepsarrangementen
Avontuurlijk, strategisch, creatief of speciaal gericht op teambuilding? Afhankelijk van je wensen zijn er complete groepsarrangementen geschikt voor groepen tot 350 personen, inclusief eten en drinken, zoals een uitgebreide lunch, borrel of BBQ. Grensverleggende, fysiek uitdagende activiteiten kunnen worden afgewisseld met meer tactische of creatieve uitdagingen. Voor elke groepssamenstelling kan DownUnderBeach een evenement op maat organiseren!

Locatie 
Strandpaviljoen DownUnderBeach bevindt zich tijdens het strandseizoen aan het einde van het Zwarte Pad in Scheveningen, dat goed te bereiken is met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volg je na de snelweg de richting van Scheveningen Bad en rij je door tot parkeerterrein Zwarte Pad. Het beste is je auto zo ver mogelijk achteraan te parkeren. Via de laatste strandopgang loop je zo het strand op. DownUnderBeach is de eerste strandtent aan je linkerhand. Indien het parkeerterrein vol is, neem dan de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat. Ook met het openbaar vervoer is DownUnderBeach goed bereikbaar: verschillende trams en bussen hebben het Zwarte Pad/Noorderstrand als eindhalte.
Kom je op de fiets? Op het noordelijke deel van de Scheveningse boulevard bevindt zich een bewaakte Biesieklette. Er is hier plek voor fietsen, scooters en motorfietsen. In de zomermaanden is deze stalling tot middernacht geopend, in april, mei en september tot de avond en in de overige maanden alleen op zondag. Vanaf de Biesieklette loop je zo het Zwarte Pad op! 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 09:30 21:30
Maandag 09:30 21:30
Dinsdag 09:30 21:30
Woensdag 09:30 21:30
Donderdag 09:30 21:30
Vrijdag 21:30 21:30
Zaterdag 09:30 21:30

* Beach House DownUnderBeach is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. Bij slecht weer kunnen bovenstaande openingstijden afwijken. In de wintermaanden is DownUnderBeach gesloten.