Draf-in Cinema: buitenfilm op paardenrenbaan

Een buitenfilm in de Noordoostpolder op een sfeervolle locatie. Het was een droom die de werkgroep Filmhuis Emmeloord al lange tijd koesterde. Op zaterdag 7 september is het zover. Voor het eerst is er dan een film te zien op de paardenrenbaan in Emmeloord: ‘Draf-in cinema’.

Op de sfeervolle locatie aan de rand van het Emmeloorder bos aan de Sportlaan organiseert de Stichting Draf en Rensport Noordoostpolder drie keer per jaar de populaire paardenrennen. De werkgroep van het filmhuis is ervan overtuigd dat deze plek zich ook goed leent voor een gezellige, authentieke filmavond op een wel heel bijzondere locatie.

Op de plaats waar normaal de paarden voorbijdraven, komt het scherm te staan. De bezoekers kunnen plaatsnemen op de houten bankjes of de kuipstoeltjes. In dekens wordt voorzien. Ook zijn er consumpties en passende biossnacks verkrijgbaar. De vrijwilligers van de werkgroep Filmhuis Emmeloord organiseren de ‘draf-in cinema’ in samenwerking met Movieskoop Emmeloord en de drafbaan, daarbij ondersteund door het Prins Bernhardcultuurfonds.

De inloop is vanaf 20.00 en de film start om 20.30 uur. Vast een kaartje reserveren kan via de website van Movieskoop Emmeloord. Houd voor actuele informatie over deze bijzondere filmavond twitter en facebook van Filmhuis Emmeloord in de gaten.

Praktische informatie

Zaterdag 7 september 2019 vanaf 20:00

Sportlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
8302 AZ, Emmeloord