Dub FX

Dub Fx begon ooit als een straatmuzikant, gewapend met niks meer dan zijn eigen stem en een loop-station. Met de catchy, drum & bass beats waarover hij rapt kon hij al gauw de wereld over reizen en kreeg hij miljoenen views op YouTube.

De Australische Benjamin Standford, beter bekend onder zijn artiestennaam Dub Fx, timmert al jaren aan de weg met zijn unieke performance. Als elektronische straatartiest trok hij begin deze eeuw door Europa. Hiermee werd hij echter zo succesvol dat dit tot het ontstaan van Dub Fx leidde. De liveshows barsten van de energie, waarbij hij alle muziek live sampled door middel van looppedalen. De gastmuzikanten die hij regelmatig meeneemt variëren van jazzy saxofonisten tot Afrikaanse zangers. Met zijn mix van dansbare beatbox, reggae, drum & bass en hiphop maakt hij zijn eigen iconische sound die garant staat voor een energieke liveshow. Combineer dit met een loepzuivere stem en je hebt een winnende formule!

 

Woodnote

Woodnote is een saxofonist die vooral bekend staat om zijn werk met DubFX, The Allergies en Eva Lazarus. Door de wereldwijde erkenning van zijn Youtube filmpjes en zijn shows door heel Europa, is Woodnote een bekende naam in dit genre! Op 6 maart ondersteund hij de show bij ons in De Oosterpoort.

Praktische informatie

Vrijdag 6 maart 2020 vanaf 20:00