Een trio van uitzonderlijke samenstelling: albina gitman, sylvain dessane en sander lekkerkerk

 De Russische zangeres Albina Gitman, de Franse altviolist Sylvain Dessane en de Nederlandse pianist Sander Lekkerkerk vormen tezamen een trio dat op dinsdag 10 december een lunchconcert geeft in BplusC Het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk 33 in Leiden. Het concert begint om 12.45 uur. Het programma bestaat uit liederen van o.m. Brahms, Tsjaikowsky, Schubert, Sieczynski en Wolf. Ook composities voor altviool en piano en voor piano solo zullen ten gehore worden gebracht.

De sopraan Albina Gitman studeerde in Moskou en Salzburg. Zij was prijswinnaar van de internationale zangconcoursen in Moskou, Wenen en Sint Petersburg. Altviolist Sylvain Dessane studeerde in Frankrijk, Engeland en Nederland (conservatoria in Den Haag en Amsterdam). Hij behaalde het masterdiploma en als lid van het Artistos Quartet gaf hij met groot succes in vrijwel alle vooraanstaande muziekcentra van Europa vele concerten.
Pianist Sander Lekkerkerk werkt regelmatig mee aan de lunchconcerten in Leiden. Hij is een allround pianist die zowel met zijn optredens als solo-pianist als met zijn uitvoering
en als begeleider en als kamermuziekspeler binnen en buiten onze landsgrenzen steeds veel succes oogst.

datum: dinsdag 10 december
tijd: 12.45 - 13.30 uur
locatie: Apothekersdijk 33, Leiden
toegang: € 6,00, incl. kopje koffie, thee en garderobe
Kaarten verkrijgbaar vanaf 12.00 uur 

Klik hier voor meer info 

Praktische informatie

Dinsdag 10 december 2019 Vanaf 12:45 tot en met 13:30