Een Wereld Vol Fantasie (2+) Sesamstraat Live!

Sesamstraat bestaat vijftig jaar en dus is het feest in de bekendste straat van Nederland. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis en Telekids, vrolijke avonturen. Dus… laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan. Zing en dans mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige en swingende voorstelling voor het hele gezin. 

In de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Teken een taart
Bij een feest hoort taart, dus teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem voor de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet zie jij je creatie terug op het podium.

Kom verkleed!
Sesamstraat bestaat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Lees hier een interview met actrice Janouk Kelderman!

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 2 tot 4 jaar
Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 17.50 € 18.50

Zondag 1 maart 2020 vanaf 13:30