Embassy Festival

Het Embassy Festival biedt bezoekers op het Lange Voorhout een culturele, culinaire en muzikale ontdekkingsreis van twee dagen. 
Het festival ontsluit de culturele rijkdom van de deelnemende landen en verleidt bezoekers tot ontmoetingen met elkaar, weerlegt en verdiept op een bijna terloopse wijze inzichten in andere culturen. Het Embassy Festival toont in meest letterlijke zin aan dat cultuur verbroedert en voor verwondering zorgt.

Lange Voorhout
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats, zoals Den Haag Sculptuur. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

Bereikbaarheid
Het Lange Voorhout bevindt zich vlakbij het Binnenhof in de Haagse binnenstad. Kom je met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden 'centrum'. Het beste parkeer je de auto direct onder het Malieveld, als je eenmaal de binnenstad binnenrijdt of nog dichterbij Interparking Museumkwartier aan het Tournooiveld. Vanaf hier loop je binnen vijf minuten naar het Lange Voorhout. Reis je met het OV naar Den Haag, kun je lopen van Station Den Haag Centraal (10 minuten), of tram 1 of 9 nemen. Kom je aan op Station Den Haag HS, neem dan eveneens tram 1 of 9 richting Scheveningen strand.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen Gratis toegang  

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 6 september 2019 17:00 20:00
Zaterdag 7 september 2019 12:00 20:00

Lange Voorhout Model.NdtrcItem.HouseNumber
2514 EA, 's-Gravenhage