F*ck die Onzekerheid Vréneli Stadelmaier

Over Vréneli Stadelmaier

Vréneli Stadelmaier schreef de bestseller ‘F*ck die Onzekerheid’ en onlangs verscheen haar tweede boek, ‘Yes She’s Smart’, dat jonge vrouwen voorbereidt op de eerste tien jaar na hun afstuderen. Voor haar werk ontving Stadelmaier in 2015 de regeringsprijs voor vrouwen-emancipatie, de Joke Smit-prijs. 

Over de voorstelling

Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid terwijl je eigenlijk weet dat je het wel kunt. Maar juist als je talent niet kunt gebruiken, slaat het toe! Heel vervelend want daardoor word je perfectionistisch en werk je veel te hard. Of ga je uitdagingen juist uit de weg.

Vréneli Stadelmaier weet er alles van. Maar deze bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach weet ook hoe je daarvan af komt. In dit humoristische theatercollege combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Met video en muziek neemt ze je mee op reis door haar leven en ga je naar huis met concrete tips over zelfvertrouwen voor de momenten die ertoe doen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 19.50

Dinsdag 7 april 2020 vanaf 20:15