Familiepark Drievliet

Attractiepark Drievliet is een sfeervol familiepark waar voor jong en oud van alles te beleven is. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin en shows is Drievliet een uitgelezen attractiepark voor de hele familie. Stap in één van de vier achtbanen, zoals de draaiende rollercoaster Twistrix waarin draaiende uilen je op avontuur meenemen door het bos. In de Vliegende Vissen kunnen de kleintjes hun vis zo hoog laten vliegen als ze zelf willen. In de spetterende Waterwars kan je met een katapult, gevuld met waterballonnen, proberen je tegenstander te raken. In het Spookslot is het pas echt griezelen en pas op: er kan altijd iets onverwachts gebeuren. En voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Van begin april tot en met de herfstvakantie beleef je de leukste kinderattracties, shows en de spannendste achtbanen op familiepark Drievliet!
 
Attractiepark 
Familiepark Drievliet in Rijswijk biedt de leukste dag uit voor voornamelijk jonge bezoekers. Vroeger was Drievliet een buitenplaats met landschapstuinen en in 1951 werd voor het eerst een speeltuin geopend. Inmiddels is Drievliet een modern attractiepark met vele attracties. Beleef bijvoorbeeld de spectaculaire shows Cinemagic 5D en de Jungleshow. In de nieuwe attractie Chute maak je een vrije val van dertien meter, terwijl je om de as van de toren heen draait. Ook nieuw is de Tijdmachine, een interactieve fietsattractie waarbij je hard moet fietsen om hoger te komen. Pret voor het hele gezin vind je onder andere op het Fonteinplein of in de Jungle River. Lach je rot in de Lachgrot of laat je de stuipen op het lijf jagen in het Spookmuseum. De kleinste bezoekers vermaken zich in de oudste attractie van Drievliet: de Monorail. En voor de sensatiezoekers zijn er verschillende spannende achtbanen, zoals de Kopermijn en Formule X. Bij Drievliet vind je de leukste attracties, het gezelligste park met een intieme sfeer waar families zich uitstekend kunnen vermaken. Voor kinderen tot 1 meter lengte is de toegang tot het park gratis!

Drievliet bestaat al 80 jaar
In de jaren ‘50 en ‘60 had Drievliet een prachtig doolhof dat toentertijd één van de topattracties
was. Dit doolhof maakte echter in 1970 plaats voor andere attracties. Om het 80-jarig bestaan kracht bij te zetten heeft Drievliet het doolhof weer terug gebracht in haar familiepark. Op een nieuw verworven terrein aan de zijkant van het park wordt een spannend doolhof aangelegd van maar liefst 1000 m2. Opening verwacht op 27 april 2018.

Lol Atol
Veel attracties in het park hadden de uitstraling van kermisattracties. Net zoals vele andere attractieparken in Europa heeft Drievliet de afgelopen jaren geïnvesteerd in het thematiseren van de attracties. De kermisattracties in het park kregen allemaal een eigen thema. Inmiddels beschikt het familiepark over verschillende gebieden met elk een ander thema. Een aantal attracties is ingericht naar het thema Oceaan, zoals de Draaikolk, de Kwal en de Nautilus. Sinds 2011 vind je in themagebied Lol Atol diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland. Speciaal voor de kleinsten zijn er nieuwe attracties bijgekomen, zoals de Sleepbootjes, de Duikelduin, de Springende Hondjes, de Vliegende Vissen carrousel of het spetterende waterschouwspel op het Fonteinplein. Leuk voor wat verkoeling op een zomerse dag!

Horeca
Naast de vele attracties kun je bij Drievliet lekker bijkomen met een hapje en drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin. Op het familiepark bevinden zich diverse kiosken en twee restaurants. In restaurant Mei geniet je van de lekkerste luxe belegde broodjes, fruitsalades en diverse andere gerechten. Mei is daarnaast het gehele jaar te reserveren voor gezelschappen. Van bittergarnituur tot compleet verzorgde buffetten, bij Drievliet ben je aan het juiste adres. In restaurant Het Paviljoen kunnen grotere en kleine piraten genieten van een ruime keuze uit het menu van pannenkoeken tot een piratenbox met verrassing. Naast een gezellig dagje biedt familiepark Drievliet ook tal van mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje, familiediner of ander evenement. 

Bereikbaarheid
Op de parkeerplaats bij het park kun je de auto of motor betaald parkeren. Vanaf de stations Den Haag HS en Den Haag CS rijdt er een tram met rechtstreekse verbinding naar familiepark Drievliet. Als je uitstapt bij halte Laan van 's Gravenmade bevind je je binnen enkele minuten tussen de attracties.

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 22.50
toelichting prijs Kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang.
Voorzieningen gehandicapten
Toelichting toegankelijkheid Drievliet is rolstoeltoegankelijk. Rolstoelgebruikers mogen begeleid door max. 1 persoon een attractie in middels de uitgang. Het huren van een rolstoel is gratis.

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00
Maandag 10:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 18:00

* Drievliet is open van begin april tot en met de herfstvakantie. De winterperiode is Drievliet gesloten. Openingstijden 2018: 30 en 31 maart, 1 en 2 april. Hierna de weekeinden van april en vanaf 21 april dagelijks. In september is Drievliet geopend in de weekeinden en Prinsjesdag 18 september, de weekeinden van oktober, woensdag 17 oktober en van 20 t/m 28 oktober.

Laan van 's-Gravenmade Model.NdtrcItem.HouseNumber
2495 BD, 's-Gravenhage