Feest voor alle Vriendjes van Orpheus Orpheus Familiedag

Wie heeft er zin in een feestje?
Alle Vriendjes van Orpheus zijn uitgenodigd voor de Orpheus Familiedag. Vier samen met de Vriendjes van Orpheus de start van het nieuwe schooljaar én theaterseizoen! Op de laatste woensdagochtend van de zomervakantie komen alle Vriendjes samen voor een ochtend vol theater en plezier. Kom ook spelen, knutselen, dansen en plezier maken! En natuurlijk ga je ook naar huis met een toffe Vriendjes van Orpheus glittertattoo. Dit mag je niet missen!

Deze ochtend hebben wij verschillende leuke activiteiten te doen in de foyer, zoals knutselen, kleuren op muziek, spelen en een photobooth. Uiteraard onder genot van glaasje limonadie (of koffie) met iets lekkers! Alle Vriendjes mogen ook een activiteit uitkiezen die zij deze ochtend willen doen. Er is keuze uit een dansworkshop van Introdans, een andere leuke workshop of een voorstelling. Tickets voor deze activiteiten kunnen vanaf 09:30 uur worden opgehaald bij de informatiebalie. Let op! voor al deze activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Vol = vol!

Programma:

09:30 uur Deuren open 10:00 uur Welkom, uitreiking Vriendjesprijs 10:15 uur Kleuren op muziek 10:30 uur Workshop Introdans 6+ 10:30 uur Workshop 1 4+ 11:15 uur Kleuren op muziek 11:30 uur Workshop 2 4+ 11:40 uur Voorstelling Gonnie & Gijsje samen op stap 2+

Workshop Introdans (6-12 jaar)
Volg een workshop van Introdans in de stijl van de familievoorsteling GRUPO SPORTIVO. Voor deze workshop heb je gene speciale kleding of ervaring nodig. Tijdens deze workshop mogen ouders in de foyer of in de zaal wachten. Ouders met een broertje of zusje adviseren wij om in de foyer te wachten, zodat de dansers zich kunnen concentreren op de workshop. Het laatste kwartier kunnen zij kijken wat ze hebben geleerd!

Voorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap (2-5 jaar)
Voor de kleinste Vriendjes hebben wij een lieve voorstelling op het programma staan. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?
 

Kom jij ook op onze Familiedag? Reserveer nu snel jouw plekje! Ongeveer een week voorafgaand aan de Familiedag ontvang je van ons een email met de laatste informatie.

Let op: ieder Vriendje mag 1 begeleider meenemen en iedereen heeft een geldig ticket nodig.
 

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Orpheus
  Van Tot Toelichting
€ 19.25 € 24.25

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 28 augustus 2019 09:30
Woensdag 28 augustus 2019 09:30

Churchillplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
7314 BZ, Apeldoorn