Floor van Leeuwen - Muur

Een groep mensen rent onophoudelijk tegen een muur op. Ze proberen zo hoog mogelijk te komen, er overheen te raken, eraan voorbij te gaan. Steeds trekken ze zich terug om met hernieuwde energie een volgende poging te doen, als de golven die tegen de rotsen blijven slaan. Wij, het publiek, zien de ruggen van hun lichamen. Jong en oud, man en vrouw. De individuen in de zwerm worden zichtbaar. We horen het ritme van hun voeten. We voelen de energie van de groep. Dan wild, dan weer kalm, maar met een continue vastberadenheid blijft de groep proberen om de muur te trotseren, hoe onmogelijk het ook lijkt.

Floor van Leeuwen
Floor van Leeuwen maakt en speelt bij theatercollectief Schwalbe, onderdeel van Theater Rotterdam, dat in 2014 de BNG Nieuwe Makersprijs won met hun voorstelling Schwalbe zoekt Massa. Ook speelt Floor bij onder anderen Third Space van Lotte van den Berg en Boogaerdt & van der Schoot. In MUUR, haar eerste voorstelling als regisseuse, brengt zij vijftien spelers met een achtergrond in o.a. circus, mime en free running samen op het podium.

regie Floor van Leeuwen | spelers o.a. Eliot Dehaspe, Hendrik van Maele, Petra Steindl, Josse De Broeck, Felix Zech, Marie Groothof, Koen van der Heijden, Hali Neto, Petra Eikelenboom en Erwin Boschmans | dramaturgische ondersteuning Oscar van der Kruis| licht Pablo Fontdevila | producenten Veem Huis voor Performance & TENT circustheater producties | co producenten Festival Cement, Grand Theatre, Over t IJ Festival, Theater Ins Blau

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 18.00
Pashouders € 16.50

Zaterdag 12 januari 2019 vanaf 19:30

Prinsestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2513 CE, 's-Gravenhage