Food & Joy

Food & Joy streeft er naar dat u zich thuis voelt bij een bezoek. Alsof u thuis bent, maar dan wel met persoonlijke bediening en waar gewenst persoonlijke aandacht. Het is dan ook veelzeggend dat eigenaar Frank Jan Ham bijna iedere dag met volle overgave en oprechte vrolijkheid zijn gasten serveert. Bij Food & Joy kunt u zich vermaken met diverse bordspellen, tijdschriften, WiFi en de dagelijkse krant. Heerlijk met een kop koffie!

Food & Joy is met recht trots op haar lunch. Het Desembrood (oerbrood) is de gistvrije motor van de verschillende lunches.Naast de rijkbelegde desem broodjes worden er huisgemaakte soepen en salades aangeboden. Maar bij een lekker broodje of salade hoort natuurlijk een lekker drankje. Bij Food & Joy heeft u de keuze uit verschillende versgeperste groente- en vruchtensappen en is het personeel getraind om de lekkerste barista koffies voor u te bereiden.

Ook voor een luxe diner bent u hier aan het juiste adres. Food & Joy heeft een uitgebreide kaart met voor iedereen wat wils. Door het gebruik van biologische en voedzame ingrediënten maken zij het verschil. Als ze iets doen dan doen ze het goed!

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid café-restaurant,eetcafé,eetgelegenheid,lunchroom,restaurant

Dag Van Tot
Zondag 10:00
Woensdag 10:00
Donderdag 10:00
Vrijdag 10:00
Zaterdag 10:00

* Open zolang het gezellig is.