Gerard Cox COX, de grote grijze belofte

Gerard Cox is warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren. Samen met een band laat de oude grijze baas zien én horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand. Cox zijn humor, openheid en talent is relevanter dan ooit.

Cox: meer dan 50 jaar ervaring, humor, schalksheid en charme.

COX, de grote grijze belofte is een cabaret solovoorstelling van de man die iedereen in Nederland kent. Hij is warm, oergeestig, plagend, relevant en actueel.

Van Lurelei, Het is weer voorbij die mooie zomer, Toen was geluk heel gewoon tot De Oase Bar, hij is letterlijk en figuurlijk de Éminence Grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren.

Samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand. Want Gerard laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen. Cox zijn humor, openheid en talent is relevanter dan ooit, de vrijheid van meningsuiting heeft nog nooit zo onder druk gestaan als nu.

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. Voor de bezoekers van Theater het Kruispunt heeft Spruit een speciaal theatermenu ontwikkeld, hierbij kan er voor de vaste prijs van €23,00 gekozen worden uit een hoofdgerecht naar keuze van de a la carte kaart mét een drankje naar keuze en na afloop koffie of thee. Het theatermenu is gemakkelijk bij te boeken bij uw tickets, de actuele kaart vindt u hier
Uitgebreider genieten? Dit kan natuurlijk ook, hierbij is reserveren voorafgaand gewenst via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090. Ook hebben wij diverse kindergerechten standaard op de kaart staan, van pannenkoeken tot friet met snack!
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Deze voorstelling is ook te zien op 24 november in Theater aan de Schie en op 21 januari in het Isala Theater

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 29.50 € 31.00

Vrijdag 22 november 2019 vanaf 20:15