Groepsaccommodatie De Boomstronk

De groepsaccommodatie biedt plaats aan 30-50 personen, een extra bed behoort tot de mogelijkheden. 
Er is een groot sport/speelveld met een voet en volleybalveld, tennistafels, kampvuurplek en een terras met picknicktafels, een overkapping met houten meubelen en een ruime parkeerplaats. Naast het groepsverblijf bevindt zich 't Honk met pingpong en voetbaltafel, een extra koelkast en vrieskist en ook hier is een overkapping waar u kunt zitten. 
 
De kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart TV waar u uw eigen foto's en film kunt afdraaien, via de openslaande deuren loopt u zo het grote terras op waar u volop kunt genieten van de schitterende omgeving en voor de vele uurtjes gezellig samen zijn.

Keuken
De groepsaccommodatie is compleet ingericht en biedt alle faciliteiten die een grote groep nodig heeft. Zo is er een 10 pits horeca-gasfornuis met 2 ovens, een magnetron, koeling en een vaatwasser. Er zijn grote pannen en voldoende bestek en glaswerk aanwezig. 

Kamers en sanitair
Groepsaccommodatie De Boomstronk beschikt over 4 slaapkamers, 1x 4 pers., 1x 6 pers. en 2x 20 pers. een extra bed behoort tot de mogelijkheden.
Een eigen slaapzak, kussen en linnengoed zult u zelf mee moeten nemen. Ook hebben wij 2 campingbedjes en 2 kinderstoelen.

De sanitaire ruimtes zijn ruim en bestaan uit 4 douches met tussenwand om kleding droog te houden, 4x toilet en 2 lange wastafels, ook hebben we een aangepaste douchecabine met o.a. wastafel en toilet voor mindervalide, bij binnenkomst in de entree is ook een toilet aanwezig.

Op het grote sportveld (0,5 hectare) met een voetbal - volleybalveld en 2 pingpong tafels is er nog ruimte genoeg voor zelf meegebracht spelmateriaal.
Wanneer het weer iets minder is dan is 't Honk een uitkomst, in deze ruimte wat direct naast De Boomstronk staat vindt u een pingpong en voetbaltafel, ook staan hier een extra koelkast en vriezer.

Wilt u lekker buiten vertoeven en eten? Maak gebruik van onze grote picknicktafels. Hier kunt u b.v.heerlijk genieten van een lekker stukje vlees dat u zelf op uw of onze BBQ (huur) heeft gebraden. 
 
 
Omgeving
Vanaf Groepsaccommodatie De Boomstronk loopt u zo het bos in, naar de heide of de zandverstuiving, ook het National Park De Hoge Veluwe is dichtbij.
Lekker fietsen of wandelen? het is allemaal mogelijk. Het Otterlose Klompenpad "Eeskooter" genaamd kunt u bij ons beginnen, een route door het boerenland langs boerenerven afgewisseld door bos, heide en zandvlaktes. Zwemliefhebbers halen hun hart op aan het Meer bij De Zanding, uiteraard dicht bij De Boomstronk gelegen.

Even geen zin om sportief te doen? Het gezellige dorp Otterlo ligt op 2 km afstand, even lekker winkelen kunt u in Ede of het altijd bruisende Arnhem waar u na al het shoppen even bij kunt komen op een van de vele gezellige terrasjes.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Sportief en spelen

Wie hier op onze kampeerboerderij op de Veluwe komt proeft het echte buitenleven.
Op het grote sportveld (0,5 hectare) met een voetbal - volleybalveld en 2 pingpong tafels is er nog ruimte genoeg voor zelf meegebracht spelmateriaal. Velen kunnen hier hun energie meer dan kwijt.
Wanneer het weer iets minder is dan is 't Honk een uitkomst, in deze ruimte wat direct naast De Boomstronk staat vindt u een pingpong en voetbaltafel, ook staan hier een extra koelkast en vriezer.

Wilt u lekker buiten vertoeven en eten? Zoals gezegd is daar voldoende ruimte voor, denkt u ook eens aan onze grote picknicktafels. Hier kunt u b.v.heerlijk genieten van een lekker stukje vlees dat u zelf op uw of onze BBQ (huur) heeft gebraden.
Omgeving
Vanaf Groepsaccommodatie De Boomstronk loopt u zo het bos in, naar de heide of de zandverstuiving, ook het National Park De Hoge Veluwe is dichtbij. Het bos en uiteraard ook het Park lenen zich uitstekend voor groepen die graag hun vertier in de natuur zoeken.

Lekker fietsen of wandelen? het is allemaal mogelijk. Het Otterlose Klompenpad "Eeskooter" genaamd kunt u bij ons beginnen, een route door het boerenland langs boerenerven afgewisseld door bos, heide en zandvlaktes. Zwemliefhebbers halen hun hart op aan het Meer bij De Zanding, uiteraard dicht bij De Boomstronk gelegen.

Even geen zin om sportief te doen? Het gezellige dorp Otterlo ligt op 2 km afstand, even lekker winkelen kunt u in Ede of het altijd bruisende Arnhem waar u na al het shoppen even bij kunt komen op een van de vele gezellige terrasjes !! 
 
 
 


Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Kampeerboerderij
Situering Vrijstaand
Verhuur
Weekverhuur Ja
Weekendverhuur Ja
Midweekverhuur Ja
Verwarming
Centrale verwarming Ja
Kampvuurplaats Ja
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Roken toegestaan
Garderobe Onbewaakte garderobe
Faciliteiten (Accommodatie)
Overdekt terras Ja
Terras Ja
Tuinstoelen Ja
Verhard terras Ja
Kamers op begane grond Ja
Accommodatie gelijkvloers Ja
Faciliteiten (Groepsaccommodatie)
Verwarmd dagverblijf 1
Recreatiezaal 1
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Fietsenstalling Open
Slapen
Stapelbedden 25
3/4 Persoonskamers 1
6-persoonskamers 1
Slaapzalen 2
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Televisie in accommodatie Ja
Satelliet ontvangst Ja
Sanitair
Toilet 6
Wastafels koud water 4
Wastafels warm water 2
Douche voor algemeen gebruik Ja
Gescheiden wasgelegenheid Ja
Wascabines warm water 5
Scheerstopcontact Ja
Douche (warm water) 5
Textiel- en vaatwas
afwasbakken warm 4
Wasmachine Beschikbaar
Wasserette Ja
Vaatwasmachine Ja
Keuken en koken
Koffiezetapparaat Ja
Koffie/Theevoorzieningen Ja
Kookgelegenheid voor groepen Ja
Kookgerei aanwezig Ja
Magnetron Ja
Stofzuiger Ja
Oven Ja
Type keuken Aparte keuken
Bestek aanwezig Ja
Bar met tap-installatie Ja
Vriezer of vriesvak Ja
Koelkast Aanwezig
Recreatie
Recreatiezaal Ja
Sportveld Ja
Tafeltennis Ja
Bar Alleen voor gasten
Overige sporten voetbal
Voor kinderen
Kinderbed Ja
Kinderstoel Ja
Speelveld Ja
Overdekte speelruimte Ja
Lidmaatschappen
Recronlid Ja
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Capaciteit
Aantal personen 50
Aantal zalen 2
Aantal bedden 50
Aantal kamers 2
Prijs
eindschoonmaak vanaf 100.00
toelichting prijs Op aanvraag via info@boomstronk.nl
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Fraai gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 2
Afstand tot openbaar vervoer 1
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Familie van Lagen
E-mail info@boomstronk.nl
Telefoon 0318 591408