Groepsaccommodatie : Villa Kempen-Broek

Het is geheel omheind en er is een speciale gastenpoort, parking en ingang voor U. Het gastenverblijf en alle faciliteiten zijn exclusief voor U. Geen andere gasten. Dus privacy en geen wachtrijen.

De tennisbaan, speelweide, picknick area aan de vijver, gastentuin met tafel, stoelen zonnebedden zijn exclusief voor uw groep.
Wilt U streep loos bruinen dan zijn er twee privé terrassen. Overnachten met hond, kat en zelfs paard kan!
Feesten mag op de speciale feestzolder. Het binnenzwembad, waar ook gefeest mag worden heeft een Sonos geluidsinstallatie waar U uw eigen muziek kunt draaien.
Voor slecht weer is er ook de activiteitenzolder: zo groot dat we er schietwedstrijden organiseren. De villa is de afgelopen 2 jaar helemaal vernieuwd. Nieuw meubilair, eerste klas bedden, zeer ruime kamers, drie keukens, een grote ontspanningsruimte met biljart, tafeltennis en crosstrainer die ook als diner/vergaderruimte gebruikt kan worden.

Gesproken talen: Nederlands, Engels, Duits 

Praktische informatie

Vervoer
Parkeren bij accommodatie Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Keuken en koken
Kookgelegenheid voor groepen Ja
Kookgelegenheid voor individuen Ja
Recreatie
Pooltafel Ja
Overige sporten tennis
Zwemmen
Zwembad in/op accommodatie Overdekt
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Cultuur
Reserveren reserveren aangeraden

* Laat Villa Kempen-Broek van te voren weten wat uw verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kunt u het veld speciale verzoeken gebruiken, of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met behulp van de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.