Guilty Pleasures Sing-a-long Crazy Pianos

Steevast het dak eraf met deze aanstekelijke artiesten
Guilty Pleasures… op eetgebied kan dat alle kanten opgaan: van chocolademousse via bitterballen tot roze koeken. Allemaal zalig en stiekem een klein feestje. Verwacht bij de Guilty Pleasures Sing-a-Long ook veel zaligheden, maar vooral een uitbundig groot muziekfeest! Als geen ander weten de zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos namelijk hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. En ja, ook wij zullen daar tijdens dit spetterend nieuwe meezingprogramma niet aan ontkomen…

Muzikale achtbaan
Bereid je voor op een rit in een muzikale achtbaan met de grootste guilty pleasures aller tijden. Stilzitten en je mond houden is absoluut onmogelijk bij deze spectaculaire show vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk de brandweerrode piano's. Daar zorgen de geweldige pianisten, waanzinnige drummer en fantastische saxofonist wel voor!

Crazy Pianos-sfeer
De Crazy Pianos zijn bekend van de spectaculaire shows in de gelijknamige pianobar op de mooie locatie op de Boulevard van Scheveningen. Al jarenlang staan ze bekend om hun top entertainment die ze daar avond aan avond verzorgen. Vanaf de westkust overspoelen ze nu ons land om die speciale Crazy Pianos-sfeer overal te verspreiden. Deze artiesten trekken werkelijk alles uit de kast, denk aan ludieke sketches en rake interactie, om hun publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de stemmen, spel, samenzang en muziek zit het altijd geramd. Overal waar ze komen maken ze hun belofte waar: stilzitten is onmogelijk. Ook tijdens deze theatertour doen ze hun best om in alle theaters samen met het publiek het dak eraf te swingen en te zingen. Orpheus is dus gewaarschuwd!

Jan Vis Agency producent

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Hanoszaal
  Van Tot Toelichting
€ 19.50 € 29.50

Vrijdag 28 februari 2020 vanaf 20:00