Heartbeat The Magic of Jeans

Let op: deze voorstelling is van datum veranderd nadat de theatergids gedrukt is. De voorstelling is verplaatst van 8 november naar 20 december.

Voel het ritme van de allernieuwste show van The Magic of Jeans: 'Heartbeat'. Een theaterconcert met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en met de hits van nu; je kunt niet meer stil blijven zitten! Een spetterende live band neemt je samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur. Hele generaties groeiden op met JEANS en is het niet geweldig dat de fans van het eerste uur nu hun kinderen en zelfs kleinkinderen meenemen naar de voorstellingen. The magic of Jeans is een feest voor jong en oud!

Mis het niet en maak het mee: het ritme van deze ‘All Singing & Dancing Extravaganza’. Feel the rhythm of your heart, feel the ‘Heartbeat’ of The Magic of Jeans.

'De ongecompliceerde hitmachine krijgt de gasten al na een paar nummers uit de stoelen. En dat is waar het publiek voor komt. Jeans zorgt gegarandeerd voor feest en feel good in het theater.' Theaterparadijs.nl

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Variopoolzaal
  Van Tot Toelichting
€ 30.00

Vrijdag 20 december 2019 vanaf 20:15