Heidecafé de Strabrechtse Heide

Een heerlijk rustpunt
Heidecafé de Strabrechtse Heide, één van de mooiste plekjes van Heeze en omstreken. Wat voor jaargetijde het ook is, hier is het goed toeven!

Of u nu komt voor een heerlijk dagje natuur of gewoon om een hapje te eten onder het genot van een heerlijk drankje; bij ons bent u aan het juiste adres! De producten die we verwerken in onze gerechten, nemen we voornamelijk af bij lokale ondernemers, die met liefde en vakmanschap hun producten maken. Dit proeft u in onze gerechten.

Diverse arrangementen en activiteiten
Maak uw bezoek aan Natuurpoort De Plaetse nog leuker! Heidecafé de Strabrechtse Heide biedt u diverse arrangementen en activiteiten, Denk hierbij onder andere aan wandelingen met de schaapskudde met uitleg van de herder of een rondleiding met de boswachter. Bekijk de online kalender op deze website of download de Banquettingmap van het Heidecafé.

Onderdeel van Kempenhaeghe: expertisecentrum epilepsie en neurowetenschappen
Heidecafé de Strabrechtse Heide is een onderdeel van Kempenhaeghe. Een vooruitstrevend expertisecentrum op het gebied van epilepsie en neurowetenschappen. Dagelijks zijn cliënten van Kempenhaeghe druk in de weer op en rondom het Heidecafé. Zij werken mee in de keuken, in de bediening, maar ook in de groenvoorziening.

Daarnaast zijn zij druk in de werkschuur ‘het Schob’, deze vindt u naast het Heidecafé. Onze cliënten maken hier de mooiste producten van voornamelijk natuurlijke materialen. Als u nieuwsgierig geworden bent, loop dan zeker even binnen! In het weekeinde zijn de cliënten van Kempenhaeghe vrij. Maar niet getreurd, uiteraard zijn wij gewoon geopend!