Hoeksche Waard Events

Een uitje organiseren dat past bij het bedrijf en werknemers is altijd weer een hele uitdaging. De sfeer binnen een team is bepalend voor een fijne samenwerking op de werkvloer en het werkplezier. Met een heerlijke ontspannen teamdag laten wij de werknemers samenwerken, ontspannen & plezier maken. Op een hele andere manier ontmoeten ze elkaar en hierdoor ontstaan de mooiste verbintenissen voor de toekomst! In overleg stellen wij een passend arrangement samen wat past binnen de organisatie en voldoet aan uw wensen. 

Heerlijk ontspannen met elkaar en genieten van actieve of creatieve arrangementen, die u zelf kan samenstellen. Ontmoet elkaar op een unieke locatie en beleef een mooie dag in de landelijke Hoeksche Waard. Compleet verzorgd inclusief heerlijke en verse streekproducten. Graag stellen wij een programma samen voor een geweldige dag! Beleef, ervaar & geniet.
In overleg gaan wij op zoek naar een passende locatie voor het te organiseren evenement. We hebben de keuze uit de onderstaande ‘gast’ locaties. 
  • Camping Polderland ‘s-Gravendeel, 
  • Museum Hoeksche Waard Heinenoord, 
  • Fort Buitensluis Numansdorp, 
  • Tiengemeten Zuid- Beijerland, 
  • Melkveebedrijf Commijs Maasdam, 
  • Chalet zorgboerderij Beversoord Strijensas, 
  • Recreatieoord Binnenmaas Mijnsheerenland, 
  • Nationaal Landschaps Centrum Numansdorp, 
  • Biesackerhof Numansdorp.
Beschikt u zelf over een uitstekende locatie, dan verzorgen wij het samengestelde arrangement na overleg op uw locatie. http://www.hw-events.nl/

Praktische informatie

Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Aan rivier Ja
Prijs
groepen vanaf 20
toelichting prijs Er zijn veel mogelijkheden om uw bedrijfsarrangement samen te stellen en dit doen we dan ook graag in overleg! Voor ieder budget bestaat een arrangement en wij denken uiteraard mee om er een onvergetelijke dag van te maken!
Doelgroep
kinderen Ja
alternatief Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
gay Ja
lesbisch Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN
Recreatie
Overige sporten oudhollandse spelen
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Diana de Geus en Sandra Trompetter
E-mail info@hw-events.nl
Telefoon 078-6733286 / 0616815320 /0623413194