Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en landerijen van natuurreservaat De Kroondomeinen, op enkele kilometers van Apeldoorn. Het uit 1898 daterende hotel was ooit koninklijk bezit.

Decennialang is Hotel Oranjeoord al een rustpunt voor toevallige passanten. Wat is er heerlijker dan na een boswandeling hier te genieten van een High Tea op een lome zondagmiddag? Hotelgasten ervaren in Hotel Oranjeoord de loutering van serene stilte en een schitterende natuur.

Het Oranjeoord is een stijlvol hotel met de gastvrijheid van toen, maar met een eigentijdse uitstraling en het comfort van nu. Het hotel beschikt onder meer over 29 modern ingerichte kamers, van alle gemakken voorzien, acht vergaderruimten en een sfeervolle lounge. Het à la carte restaurant HoogHeid, de brasserie, tapasbar en het grote terras bieden plaats om uitgebreid te dineren, of te genieten van een drankje en heerlijke maaltijd. Ook beschikt Hotel Oranjeoord over een partyzaal (tot 300 personen) en een fraaie beautysalon.

Eten, slapen, drinken, loungen, dineren, lunchen, meeten, wandelen, fietsen, golfen, touren, ontspannen en dat alles midden op de Kroondomeinen

Praktische informatie

Faciliteiten (Accommodatie)
Lift Ja
TV, audio, video & Internet
Televisie in accommodatie Ja
Classificatie
Classificatie in sterren 3
Capaciteit
Aantal zalen 8
Aantal kamers 28
Aantal couverts 150
Ligging
Rustig gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 6
Faciliteiten (Algemeen)
Roken Volledig rookvrij
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Accommodatie
Uitstraling Zakelijk (Ont)spannend
Sanitair
Sauna Ja
Recreatie
Sauna Ja
Wellnesscentrum Ja