Instaprondleidingen Biënnale Gelderland

Ga mee met een instaprondleiding en kom alles te weten over de Biënnale Gelderland. Onze ervaren gidsen nemen je mee en kunnen je alles vertellen over de kunstwerken. De Biënnale Gelderland bestaat uit twee hoofdtentoonstellingen. Een in de binnenstad van Arnhem, waar kunstenaars nieuw werk in de openbare ruimte langs de Jansbeek presenteren. In Museum Het Valkhof is werk van dezelfde kunstenaars te zien dat context biedt voor de tentoonstelling in Arnhem. De beide onderdelen van Biënnale Gelderland zijn in combinatie en afzonderlijk van elkaar te bezoeken.

De volgende instaprondleidingen rondleiding in Nijmegen:
Zaterdag 4 januari

Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Max. aantal deelnemers: 20 personen
Startlocatie: balie van Museum Het Valkhof
Prijs: gratis (je betaalt wel de reguliere entreeprijs van het museum) 
Aanmelden: koop je ticket aan de balie van het museum

Ook in Arnhem vinden Instaprondleidingen plaats, kijk daarvoor op de website van Museum Arnhem

Rondleidingen op aanvraag

Liever een rondleiding op een ander moment? Dat kan! De groep kan uit maximaal 20 deelnemers bestaan. Interesse? Stuur een mail o.v.v. ‘rondleiding Biënnale Gelderland’ met naam, telefoonnummer, aantal personen en gewenste datum en tijdstip naar publiekszaken@museumhetvalkhof.nl

Deze activiteit is onderdeel van het activiteitenprogramma rondom Biënnale Gelderland 2019. In deze bijzondere editie van de Biënnale Gelderland staat de complexe relatie tussen mens en natuur centraal. Bij de activiteiten is beperkt plek. Kijk voor aanmelden, meer informatie en alle andere activiteiten op www.biennalegelderland.nl.

Praktische informatie

Zaterdag 28 december 2019 Vanaf 14:00 tot en met 15:00