Intratuin Elst

Tijdens het winkelen in Elst mag Intratuin zeker niet overgeslagen worden. Met de titel van meest innovatieve tuincentrum van Europa (Graine d’Or award) is Intratuin Elst niet zo maar een tuincentrum! Bezoekers kunnen het al merken vanaf het moment dat ze het terrein op rijden: er is ontzettend veel aandacht voor groen! Door het grote oppervlak van de winkel is het mogelijk gemaakt om een breed assortiment aan te bieden voor zo wel in als om het huis. Naast de groene inrichting en alle aandacht voor optimaal winkelplezier huisvest Intratuin Elst in een kas een complete karakteristieke boerderij, die dienst doet als restaurant.

De Boerderij 
De ingrediënten: een prachtige historische boerderij en lekkere voor een groot deel biologische seizoensproducten uit de streek. Samen maken ze de Boerderij: de gastvrije horecagelegenheid in Elst. De Boerderij verzorgt alle eetmomenten van de dag en kiest voor producten die vol van smaak zijn, eerlijk, vers en puur. Naast het ontbijt, lunch en een compleet diner kunt u bij ons ook terecht voor een gezellige high tea.

VVV Informatiepunt
Bij deze locatie is een VVV Informatiepunt gevestigd. De lokale medewerkers vertellen u over wat er te zien, te doen en te beleven is en helpen u de bijzondere plekjes van de omgeving te ontdekken. Bij het VVV Informatiepunt zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, plattegronden, brochures en folders van bezienswaardigheden, en natuurlijk de VVV Cadeaubon! De VVV, daar komt u verder mee!

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Nationaliteit keuken Nederlands
Ligging
Regio Betuwe Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Synergy
Synergy Relatiecode 103120
Archie-Cleavis ID
Prijs
toelichting prijs Gemiddelde prijs hoofdgerecht: < € 10,00

Dag Van Tot
Maandag 09:30 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 21:00
Zaterdag 09:00 18:00

* Op koopzondag van 10:00 uur tot 17:00 uur