Introdans en Spinvis

De familievoorstelling ‘Vier verhalen en een dag’ is een nieuw, gezamenlijk avontuur van de muzikale en talige Spinvis, Saartje van Camp en Introdans choreograaf Adriaan Luteijn. In een voortdurend veranderend decor ontdekken vier muzikanten en twaalf dansers de grenzen van veiligheid en vrijheid. Ze bouwen muren, controleren elkaar met camera’s, ontsnappen, zoeken een plek om alleen te zijn en scheppen steeds een nieuwe wereld. Als alles uit elkaar valt, blijft één ding overeind: de liefde.

Voor de succesvolle muziektheaterproductie ‘Kintsukuroi’ – première op Oerol 2014 – werkten Spinvis en Saartje Van Camp samen met Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn. Voor Spinvis smaakte zijn eerste project met een choreograaf en dansers duidelijk naar meer. Met de familievoorstelling ‘Vier verhalen en een dag’ gaan ze daarom een nieuw gezamenlijk avontuur aan, waarbij de muziek van Spinvis en Van Camp live wordt uitgevoerd.
In een voortdurend veranderend decor ontdekken vier muzikanten en twaalf dansers de grenzen van veiligheid en vrijheid. Ze bouwen muren, controleren elkaar met camera’s, ontsnappen, zoeken een plek om alleen te zijn en scheppen steeds een nieuwe wereld. Als alles uit elkaar valt, blijft één ding overeind: de liefde.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 4 mei 2019 tot en met Zaterdag 4 mei 2019

Dag Van Tot
Zaterdag 15:30

Ruiterskwartier Model.NdtrcItem.HouseNumber
8911 BP, Leeuwarden