Iris Hond Home

EEN EIGENZINNIGE PIANISTE MET EEN VERHAAL.

De eigenzinnige pianiste Iris Hond heeft wereldwijd succes. Ze heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, als 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Een artiest met een verhaal.

Komend jaar gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, altijd op een geheel eigen wijze en met muziek als basis, naar het theater. In Home staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium.

Iris Hond (1987) begon op haar derde jaar met pianospelen en op haar veertiende verliet ze het ouderlijk huis om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze summa cum laude slaagde. Met haar vliegende vleugel, een vleugel op wielen, bracht Iris wereldwijd mensen op straat in vervoering met haar pianospel. Nog tijdens haar opleiding kreeg ze haar eerste platencontract en verscheen haar debuutalbum. Ze was o.a. huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl.

Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door Iris Hond

“A great spirit revealed” – Leonard Cohen
“To watch her hands while she plays is absolutely jaw dropping.” – Eddie van Halen
“I’d like to turn Iris’ voice into a blanket and wrap my baby in it” – Michael Buble

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. Voor de bezoekers van Theater het Kruispunt heeft Spruit een speciaal theatermenu ontwikkeld, hierbij kan er voor de vaste prijs van €23,00 gekozen worden uit een hoofdgerecht naar keuze van de a la carte kaart mét een drankje naar keuze en na afloop koffie of thee. Het theatermenu is gemakkelijk bij te boeken bij uw tickets, de actuele kaart vindt u hier
Uitgebreider genieten? Dit kan natuurlijk ook, hierbij is reserveren voorafgaand gewenst via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090. Ook hebben wij diverse kindergerechten standaard op de kaart staan, van pannenkoeken tot friet met snack!
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Deze voorstelling is op 6 februari ook te zien in het Isala Theater

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 21.00 € 22.50

Woensdag 4 maart 2020 vanaf 20:15