Iris Hond Welcome Home

EEN EIGENZINNIGE PIANISTE MET EEN VERHAAL.
De eigenzinnige pianiste Iris Hond heeft wereldwijd succes. Ze heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, als 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Een artiest met een verhaal.

Komend jaar gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, altijd op een geheel eigen wijze en met muziek als basis, naar het theater. In Welcome Home staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium.

Iris Hond (1987) begon op haar derde jaar met pianospelen en op haar veertiende verliet ze het ouderlijk huis om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze summa cum laude slaagde. Met haar vliegende vleugel, een vleugel op wielen, bracht Iris wereldwijd mensen op straat in vervoering met haar pianospel. Nog tijdens haar opleiding kreeg ze haar eerste platencontract en verscheen haar debuutalbum. Ze was o.a. huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl.

Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door Iris Hond

“A great spirit revealed” – Leonard Cohen
“To watch her hands while she plays is absolutely jaw dropping.” – Eddie van Halen
“I’d like to turn Iris’ voice into a blanket and wrap my baby in it” – Michael Buble

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. De actuele kaart vindt u hier. Reserveren voorafgaand is gewenst, via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 21.00 € 22.50

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 4 maart 2020 20:15
Woensdag 4 maart 2020 20:15

Middenbaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2991 CS, Barendrecht