IVN natuur etmaal op boerderij Vredegoed Tienhoven

Hou je van buiten spelen, avonturen beleven in de natuur? Dan is het jaarlijkse IVN Natuuretmaal in Tienhoven echt iets voor jou! IVN Natuureducatie Vecht & Plassengebied organiseert de vijfde editie van dit 24-uurs evenement met allerlei spannende en leerzame natuuractiviteiten. We gaan polsstok-slootjespringen en zwemmen, kralen draaien van echte Vechtrivierklei en natuurkunstwerken maken. We gaan eten uit de natuur, door zelf kruidenboter en pesto te maken van eetbare kruiden. We gaan op watersafari door met schepnet waterbeestjes te vangen. Na het kampvuur gaan we nachtdieren spotten zoals uilen, vleermuizen en nachtvlinders. Daarna slaap je op het hooi onder de kapschuur van de schapenboerderij of in je eigen tentje. De volgende dag een weidewandeling met de boer en natuurbelevingsopdrachten.

De kosten zijn €17,50 per volwassene en €7,50 per kind. Elk kind zal minimaal een volwassene mee moeten nemen. ’s Avonds gaan we lekker broodjes bakken boven het kampvuur. Wij zorgen voor borden, bekers, bestek, allerlei drinken en vegaburgers, worstjes en brood (ook voor het ontbijt). Neem verder zelf iets te eten mee voor het gezamenlijke buffet, zoals een salade en ontbijt beleg. Vergeet vooral niet je slaapzak, tandenborstel, handdoek en droge kleren mee te nemen. Blijven slapen is natuurlijk niet verplicht; je kan ook alleen de activiteiten meemaken.

Voor meer info kun je naar www.ivn.nl . De deelname is beperkt dus wees er snel bij. Je kan je aanmelden bij Lolke Stelwagen en Marijke Zoetelief via: natuuretmaal@ivnvechtplassen.org.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.50 volwassenen
€ 7.50 kind

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 24 augustus 2019 14:00
Zondag 25 augustus 2019 14:00

Heuvellaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
3612 BA, Tienhoven Ut