Ja maar hoe dan? kweek: Benjamin van der Velden

Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist.

De persoonlijkheidsprijswinnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival brengt nu zijn tweede solo. Ja maar hoe dan? Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil u verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren. Ontwapenend grappig, schreef de Telegraaf. ‘Uiterst muzikaal’ en ‘authentiek’ zult u daaraan willen toevoegen na het zien van deze voorstelling.

Kweekvijver 

Deze voorstelling is onderdeel van onze Kweekvijver. Dit is dé plek voor cabarettalent om zich te ontwikkelen. Ontdek ze allemaal, want ook Bert Visscher en Jochem Myjer zijn ooit gewoon begonnen in een klein zaaltje…

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte studio
  Van Tot Toelichting
€ 13.50

Zaterdag 9 november 2019 vanaf 20:30