Kabouterroute Bredevoort, lengte 2,5 km.

De kabouterroute Bredevoort is klaar, na maanden van mooie verhalen verzamelen, gedichten en illustraties maken en kabouterdeurtjes ontwerpen met kinderen van 't Bastion.

Deze route komt tot stand met een bijdrage vanuit het Noaberfonds van de gemeente Aalten. Het is een wandeling van 2,5 km die tot in 2020 wordt onderhouden, waarin de wandelaars kabouterdeurtjes gaan zoeken. Het boekje waar de wandelroute in staat, bevat ook gedichten, kleurplaatjes, verhalen en tekeningen over kabouters die in Bredevoort wonen.

Manon Wensink, initiatiefnemer van de route, is blij met de manier waarop het project is verlopen en kijkt erg uit naar de opening. "De reacties vanuit Bredevoort waren al zo leuk in de aanloop, ik kan niet wachten om de reacties van de mensen te zien als ze de route wandelen en het boekje met de illustraties ook echt in handen houden!" Joske Elsinghorst, de bedenker van de kabouterroutes en schrijver, is erg trots. "De samenwerking met Manon liep super en ik vind het geweldig dat nu de derde kabouterroute in de Achterhoek gerealiseerd is. Bredevoort is prachtig en deze route is weer een andere manier om deze mooie plaats beter te leren kennen. Voor inwoners en toeristen." Het boekje is te koop voor 4,50 euro (VVVBredevoort).
Facebook.com/kabouterrouteBredevoort

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7126 AZ, Bredevoort