KadeRock

KadeRock is een popfestival dat elk jaar op de eerste zaterdag van juni wordt gevierd bij Muziekcafé Musicon aan de Soestdijksekade in Den Haag. KadeRock staat bekend als kleinschalig maar groots. Het festival is inmiddels een begrip in Den Haag en omgeving, maar trekt ook steeds meer publiek uit de rest van Nederland. Speciaal voor het openluchtfestival worden de straten rond Musicon afgezet, zodat bezoekers zich vrij kunnen bewegen en ongehinderd KadeRock kunnen beleven. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, en een springkussen voor de jongste festivalbezoekers. Traditioneel wordt het festival binnen afgesloten door dj's zodat de echte festivalgangers tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen. 

Kaartverkoop 

Kaartverkoop geschiedt enkel aan de deur. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar kunnen gratis naar binnen.

Musicon 
Musicon is een muziekcentrum gelegen aan de Soestdijksekade in Den Haag. Al jarenlang is Musicon een ontmoetingsplaats voor muzikanten en muziekliefhebbers. In de zaal met podium en bar vinden regelmatig muzikale activiteiten plaats, zoals cursussen, jamsessies, dansavonden, workshops en natuurlijk optredens door uiteenlopende bands. De muziekgenres variëren van rap tot metal en van akoestisch tot digitaal.

Bereikbaarheid
Musicon is goed bereikbaar met tram 4, tram 6 en bus 26 (halte Monnickendamplein). In verband met beperkte (en betaalde) parkeergelegenheid wordt geadviseerd om niet met de auto te komen.

Praktische informatie

Cultuur
LanguageNoProblem Nee
Vervoer
Toelichting bereikbaarheid OV

(tram) 6; (bus) 122-123-126

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 2.50 € 2.50

Zaterdag 6 juni 2020 Vanaf 12:00 tot en met 23:00