Kasteel van Oijen

Vanuit de kasteeltuin betreedt u het Westelijk Neerhuis van het kasteel, waarin de zeer comfortabele groepsaccommodatie is gevestigd. Dit Neerhuis beschikt o.a. over een riante woonkamer met open haard, een prachtig landelijke keuken met aangrenzend een ruime eetkamer, zes sfeervolle 2- persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer, 2 verschillende etages in het 15e eeuwse kasteeltorentje, waarin zowel jong als oud heerlijk kunnen vertoeven. De gehele accommodatie straalt zowel het karakteristieke van vroeger uit als de luxe van nu.

 

(Klik hier voor de plattegrond / indeling van het Westelijk Neerhuis.)

Buiten kunt u fijn zitten onder de veranda, plezier maken in de riante kasteeltuin of wandelen op de bijbehorende dijk met een prachtig uitzicht over de weilanden en de Maas. Buiten de kasteeltuin kunt u ook volop genieten van veel wandel- en/ of fietsplezier in het natuurschoon die de omgeving rijk is. Tegelijkertijd zijn er op korte afstand ook tal van horeca- en recreatiegelegenheden, bijvoorbeeld aan de veelzijdige Maasroute, in het centrum van Oss (op 5 km afstand), of met het pontje over in het mooie Gelderland.

Kortom: in deze recent verbouwde, schitterende groepsaccommodatie waarin rust, ruimte en privacy hoog staan aangeschreven, zult u zich zeker direct thuis voelen!

Oijense Bovendijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
5394 LB, Oijen