Kiem

Voor BROOS liet Conny Janssen zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven. In haar nieuwe werk omarmt zij juist de vitaliteit van het leven. KIEM gaat over groeikracht en levensdrift. Een avontuurlijk ensemble van tien dansers vertelt over het verkennen van een nieuwe horizon, de drang om uit te breken, het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te omarmen.

Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.

van & met: Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing e.a. choreografie: Conny Janssen

eXtra:

Op donderdag 23 januari om 19:45 uur is er een inleiding voorafgaand aan de voorstelling. Kom meer te weten over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit de voorstelling die u erna gaat bezoeken. De inleiding is gratis toegankelijk, wel is reserveren noodzakelijk (deze optie verschijnt bij het kopen van kaarten voor de voorstelling).

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 22 januari 2020 20:30
Donderdag 23 januari 2020 20:30
Vrijdag 24 januari 2020 20:30
Zaterdag 25 januari 2020 20:30