Kliko Fest 2019: o.a. Curtis Harding (USA), Warmduscher (UK), The Schizophonics (USA)

Eén keer per jaar staat het hele pand van Patronaat geheel in het teken van Kliko Fest! Kliko Fest is Patronaat's indoor fest voor garage, punk, rock ’n roll, trash, blues, surf, noise, beat en meer. De hele nacht door (van 19.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends)! Door de jaren heen speelden acts als Ty Segall, Allah-Las, Jon Spencer Blues Explosion, The Phantom Four, together PANGEA, New Bomb Turks, Mudhoney, Fidlar en Oh Sees op het festival. Wie verwelkomen we dit jaar? De eerste namen zijn bekend:

CURTIS HARDING
Iedereen die Curtis Harding een keer live heeft gezien, weet dat het een show is die je een heel leven lang bij blijft. Keer op keer weet de gepassioneerde soulman z'n toeschouwers intens te boeien met z'n machtige stem, vintage maar tijdloze sound en originele arrangementen. Dit wordt gegarandeerd een onstuimig en zweterig hoogtepunt van Kliko Fest 2019!

WARMDUSCHER
Dit bizarre Britse post-punk groep is een spin-off van Fat White Family, maar met een compleet eigen identiteit. De eclectische sound is een soort vuige cocktail van blaxploitation funk, garage punk, Lynch noir, surf pop, blues rock, glam en disco. Iggy Pop is al fan en draait ze regelmatig in z'n radio show op de BBC.

THE SCHIZOPHONICS
The Schizophonics is een bezeten Amerikaans fuzz rock duo dat er alles aan doet om je te laten dansen. Als een ongeleid projectiel slingert frontman Pat Beers z'n riffs op de voorste rijen af en spuugt hij z'n teksten in de microfoon, terwijl z'n wederhelft Lety Beers haar drumkit vakkundig in elkaar timmert.

LOS CHICOS
Het is alweer 15 jaar geleden dat deze soulcountrypunksoulgospel-machine haar motor startte in Madrid. Met het gaspedaal nog steeds diep ingetrapt, laat Los Chicos menig podium trillen op haar grondvesten met hun wilde liveshows en een sound alsof Black Flag de Sha Na Na-huisband was.

SONS
Sons staat voor driftige, nerveuze garagerock die je vervoert naar d…

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 34.5
Prijs tot 34.5
Zaterdag 13 juli 2019 vanaf 07:00

Zijlsingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
2013 DN, Haarlem