Koop eens kunst

Koop eens kunst

Sonja Kemp(Bennekom), maakt geometrisch abstracte werken en schilderijen en keramiek waarin olijke katten de boventoon voeren. “Mijn werk is te herkennen aan de vrolijke kleuren en de glimlach die je van de katten op je gezicht krijgt, vertelt ze. Het naast elkaar maken van herkenbaar en abstract werk is heel interessant en uitdagend.” 
De Apeldoornse kunstenares Bettina Regeling laat o.a. een collectie beschilderde veren zien. Ze wordt hierbij geïnspireerd door de natuur. Met eindeloos geduld en aandacht voor detail zet ze haar onderwerpen meteen met penseel en verf op de veer.
Rob Broek(Ede) haalt de onderwerpen uit zijn directe omgeving. Alles wat hem opvalt zet hij met acrylverf op papier of doek. “Het kan een gebouw zijn, een vrouw die na een partij tennis zit uit te puffen of mensen op het strand,” aldus Broek.
Paul Dunky Jacobs heeft in zijn bronzen beelden voor de vormgeving van Het Kruis gekozen omdat wij, de Westerse mens, de kerk de rug hebben toegekeerd. “Door de leegte die daarna ontstond hebben velen zich hartstochtelijk op het materiële gestort en dat probeer ik met mijn werken weer te geven”, vertelt hij.

Lieneke Aguado-Kwak, Mouafk Khazaal, Guus Kuit, Marta Wota en Suiling Yan maken het negental vol met tekeningen, etsen, schilderijen, droge naalden, temperaschilderijen en houtsneden.

Praktische informatie

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Belang
Belang regionaal
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Geen kaartverkoop
Prijs
toelichting prijs Toegang gratis
Gratis toegang

Vanaf Woensdag 7 november 2018 tot en met Zaterdag 5 januari 2019

Dag Van Tot
Woensdag 14:00 17:00
Vrijdag 14:00 17:00
Zaterdag 14:00 17:00

Molenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
6732 BK, Harskamp