Kunstroute Noordwest Veluwe 2020

Zaterdag 5 en zondag 6 september 2020 (11.00 – 17.00 uur) staat de Noordwest-Veluwe opnieuw in het teken van de kunst. Kunstenaars en galeries uit de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet nodigen u uit in hun atelier/galerie. Het derde weekend van september vindt de Kunstroute plaats in de gemeenten Harderwijk en Ermelo.
Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route u langs vele locaties waar u kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe.
Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.
Op de verschillende adressen vindt u onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen.
Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries vindt u in het boekje 'Kunstroute Noordwest-Veluwe 2020' en op www.kunstroute.nu.
Het boekje is gratis en is medio juli 2020 verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars.
De actuele openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag.
Voor meer informatie: www.kunstroute.nu 

Praktische informatie

Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
volwassenen Ja
senioren Ja

Vanaf Zaterdag 5 september 2020 tot en met Zondag 6 september 2020

Dag Van Tot
Zondag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00