La Faux Populaire Le Cirque Poussière

Het Franse gezelschap La Faux Populaire zet met Le Cirque Poussiere de deur naar de verbeelding wagenwijd open in deze voorstelling voor de hele familie. Op een speciaal houten podium treffen vier personages elkaar. Ze hebben een probleem, want alle vier spreken ze een andere taal en dat zorgt voor babylonische spraakverwarringen. Dan maar proberen om via lichaamstaal te communiceren, maar als zelfs dat niet altijd lukt, gooien ze álles maar in de strijd om begrepen te worden.

Circus! Theater! Clownerie! Muziek! In deze gekke atmosfeer balanceren de personages tussen surrealisme, dagelijkse rommel op het toneel en feeërieke betovering. Alledaagse rituelen worden uitvergroot, met hier en daar een dikke knipoog naar de onvolprezen Franse acteur Jacques Tati.

Voor of na de voorstelling is er iets leuks te doen!

 

 

 


Programmeur Inge Imelman: De allerleukste familievoorstelling van het jaar. Een must see. Met de allerleukste acrobaten die prachtig muziek maken en zingen op een prachtig houten podium! Waan je op het toneel van de grote zaal in een heuse theatertent. Spannend. Grappig. Spectaculair. En wat doen toch al die flessen op het toneel?

Deze voorstelling is één van onze zelfverkozen highlights van het seizoen! Deze worden geselecteerd door de programmeur, simpelweg omdat ze extra bijzonder zijn. Bekijk hier al onze eigen keuzes.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte grote zaal
  Van Tot Toelichting
€ 23.50 € 26.50

Dag Van Tot Toelichting
Dinsdag 22 oktober 2019 19:30
Woensdag 23 oktober 2019 19:30