Lacrimosa - 7 april 2021 Yentl en de Boer

Deze voorstelling vindt plaats op 7 april 2021

De voorstelling van Yentl en de Boer is om een heel bijzondere reden verplaatst naar het seizoen 2020-2021. Zowel Yentl Schieman als Christine de Boer gaan dit seizoen namelijk met zwangerschapsverlof. Er kunnen echter nu al kaarten worden gekocht of gereserveerd.

Over de voorstelling

Nee, dat klinkt niet vrolijk, ‘Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

Yentl en de Boer brengen in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 27.50

Woensdag 7 april 2021 vanaf 20:15