Lacrimosa Yentl en de Boer

De voorstelling van Yentl en De Boer wordt om een wel heel bijzondere reden verplaatst naar het seizoen 2020-2021. Zowel Yentl Schieman als Christine de Boer gaan komend seizoen namelijk met zwangerschapsverlof. Kaarthouders ontvangen na de zomervakantie 2019 bericht van het theater over de vervangene speeldatum. Tot die tijd is de voorstelling voorlopig niet reserveerbaar voor nieuwe bestellers.

Over de voorstelling

Nee, dat klinkt niet vrolijk, ‘Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

Yentl en de Boer brengen in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 27.50

Donderdag 16 april 2020 vanaf 20:15