Leave No Trace - Filmhuis CineCast

Over de film:
Leave No Trace is een fraai, onnadrukkelijk sociaal drama over mensen die niet kunnen aarden op de gebruikelijke plaatsen (vier sterren). Debra Granik onthult alleen het hoognodige, maar zegt genoeg.

Over CineCast:
CineCast, het filmhuis van Castricum. Ook dit jaar vertonen wij weer 6 films in de Corso Bioscoop.

CineCast past dit jaar voor het eerst in haar bestaan de prijs aan. Door verhoging van BTW en andere kosten, gaat een abonnement nu 46 euro kosten. U krijgt daarvoor 6 films, die vertoond worden in de Corso Bioscoop op de volgende tijden:

– zondag 11.00 uur
– maandag 20.00 uur
– dinsdag 14.00 uur
– dinsdag 18.45 uur

U kunt alleen het hele abonnementen kopen voor 6 films.

Op zondag en dinsdagavond is er geen pauze, tenzij Corso daar een mogelijkheid toe ziet.
ClubMariz biedt u de gelegenheid bij hen na te praten over de film met een drankje. U krijgt 25% korting op het eerste drankje dat u na de film bestelt op vertoon van uw filmkaart.

Als u een abonnement heeft voor een bepaalde dag, kunt u bij verhindering switchen naar een andere dag, mits er plaats is. Vijf minuten voor aanvang worden de overgebleven plaatsen uitgedeeld aan abonnees van een andere dag.

Het geld voor een abonnement wordt éénmalig automatisch geïncasseerd, een maand na inschrijving.

De films worden dit jaar uitgezocht door Jan Buijsman, Willemijn Christiaanse, Egbert Gorter, Harry Keiman, Jan de Nie, Nanda Ranzijn, Elly Sciarone, Edith Sibinga, Hans van de Wetering, Maria Zaleska.

Filmhuis CineCast is een stichting die geen subsidie ontvangt. Ca. 70% van de abonnementsgelden wordt gebruikt voor het vertonen van de films. Wat overblijft is nodig om de overige kosten te dekken.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 46.00 kosten lidmaatschap

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 13 oktober 2019 11:00
Maandag 14 oktober 2019 20:00
Dinsdag 15 oktober 2019 14:00
Dinsdag 15 oktober 2019 18:45