Lekker Landschap: op zoek naar paddenstoelen! NP Loonse en Drunense Duinen

Ben je op zoek naar een culinaire activiteit in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? Dan is dit perfect voor jou. In samenwerking met Sprankenhof organiseert IVN 'Lekker Landschap'. Heerlijk wandelen in de natuur op zoek naar paddenstoelen wordt gecombineerd met een gezellige kookworkshop. Sprankenhof is een heerlijke plek in Udenhout..

Ben je op zoek naar een culinaire activiteit in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? Dan is dit perfect voor jou. In samenwerking met Sprankenhof organiseert IVN 'Lekker Landschap'. Heerlijk wandelen in de natuur op zoek naar paddenstoelen wordt gecombineerd met een gezellige kookworkshop. Sprankenhof is een heerlijke plek in Udenhout.

Eetbare paddenstoelen

Onder leiding van een nationaal park gids wandel je eerst zo'n 2,5 uur door natuurgebied de Brand; het zuidelijk gedeelte van het nationaal park. Terwijl jij de frisse herfstlucht opsnuift vertelt een ervaren duingids je alles over eetbare paddenstoelen die je tegenkomt. Bij terugkomst ga je lekker zelf aan de slag in een kookworkshop, onder leiding van een chefkok. Het arrangement is inclusief 4-gangen diner.

Je kookt met ingrediënten die worden ingekocht door Sprankenhof. Dus er wordt niet geplukt of gejaagd onderweg! Wij zijn zuinig op ons prachtige Nationaal Park.

Informatie en aanmelden
  • Dit arrangement is inclusief een 4-gangen diner.
  • Graag om 13.15 uur aanwezig zijn. Lekker Landschap duurt van 13.30 tot 20.00 uur.
  • Het dragen van stevige, waterdichte wandelschoenen raden wij aan voor de fijnste natuurbeleving.
  • IVN Brabant organiseert deze wandeling. Bereikbaar via 088 500 3110 of brabant@ivn.nl.
  • Vooraf aanmelden is nodig zodat voldoende gidsen beschikbaar zijn.
  • Honden mogen helaas niet mee.
Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 9
Maximum leeftijd 99
  Van Tot Toelichting
€ 54.95

Zaterdag 12 oktober 2019 Vanaf 13:30 tot en met 20:00