Lichtjestocht van OERRR - Veluwezoom

Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom. Sprookjesachtige wandeling met onderweg verhalen..

Dit is een kinderactiviteit! Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom. Tijdens de tocht worden drie verhalen verteld. Na afloop is er warme chocolademelk of alcoholvrije glühwein bij de vuurkorf. De wandeltocht is ongeveer 3 km.

Het donkere bos verkennen

Wat hoor je in het donkere bos? Hoor je de uilen roepen? En zie je ook nachtdieren in het donker? Ontdek ze samen met de boswachter van Natuurmonumenten. Onderweg hoor je mooie verhalen over de dieren die leven in de bossen van Veluwezoom.

Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Wil je er zelf één maken kijk dan even op https://nl.pinterest.com/explore/lantaarn-knutselen/. Een lampion lenen kan ook. Als je een lampion wilt lenen geef dit dan met een mail door aan boswachter Tonnis Boersma, t.boersma@natuurmonumenten.nl.

Deze avondactiviteit is een coproductie met verhalenvertellers van de Vertelacademie. Frédérique te Dorsthorst is Vertelvrouwe. Zij zet de kracht en de dynamiek van verhalen in om mensen met zichzelf en met elkaar in verbinding te brengen. Zij doet dit bij organisaties, in teams, maar ook in één-op-één sessies door trainingen en coaching te geven. Daarnaast vertelt zij ook zelf verhalen voor jong en oud. www.vertelvrouwe.nl

Starttijden

18.30 en 19.00: Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

19.30: Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Praktische info
  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje.
  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Doe stevige schoenen aan.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Je mag je eigen lampion meenemen.
OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 4
Maximum leeftijd 12
  Van Tot Toelichting
€ 9.00

Zaterdag 28 december 2019 Vanaf 19:30 tot en met 21:00