Lieve Schatten Handsome Poets

Schat aan mooie liedjes en positiviteit
Het begon allemaal aan een keukentafel. Tien jaar geleden in een boerderij in Gouda schoven daar Tim, Nils, Daniël en Erik aan. Als de Handsome Poets belandden ze in een achtbaan vol hits, radio- en tv-optredens en vele festivals. Inmiddels herkent iedereen de eerste noten van Sky on Fire. En niet alleen dat, iedereen kan deze tune van de Olympische Spelen van 2012 in Londen moeiteloos meezingen.

Nu maken ze de balans op
Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en allerlei fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel. Die dit jaar bovendien hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers vieren!

Lieve Schatten
Deze lieve schatten hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of Los Angeles. Na tien jaar staat dat tafeltje nog altijd centraal. Het staat synoniem voor hun vriendschap, het delen van leed, geluk, succes, eten en drank. En natuurlijk voor het schrijven van hun eigen liedjes én het spelen van liedjes van andere bands, al was het maar voor de lol. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020 het theater in. Tijdens deze tour spelen de Handsome Poets een schat aan liedjes. Van eigen hand maar ook liedjes van andere artiesten.

Benieuwd hoe het er aan hun keukentafel aan toe gaat?
Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit. En, mooi meegenomen, de Handsome Poets vieren hun tienjarig jubileum… wie jarig is trakteert!

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Rabobankzaal
  Van Tot Toelichting
€ 19.50 € 22.50

Zaterdag 30 mei 2020 vanaf 20:00