Literair Cafe Gemert met Judith Visser.

Judith Visser (1978) publiceerde tot op heden twaalf boeken en een reeks korte verhalen. De thriller Stuk (2009) werd genomineerd voor de Gouden Strop. Het boek werd ook verfilmd en voor het toneel bewerkt. Haar meest recente werk is de bestseller Zondagskind, waarin ze haar eigen jeugd beschrijft. Zij kwam er op volwassen leeftijd achter dat ze het syndroom van Asperger heeft. Dat verklaarde veel. Bijvoorbeeld waarom ze wel op haar derde al kon lezen en schrijven, maar niet kon praten. Waarom ze zich bij dieren meer op haar gemak voelt dan bij mensen. En waarom zij letterlijk ziek werd van verjaardagsfeestjes. Door haar ervaringen weet ze de zintuiglijke waarnemingen van een jong meisje met Asperger op grandioze wijze in tekst te vangen. In Zondagskind blikt zij terug op haar jeugd. Zij vertelt het verhaal van een jong meisje dat opgroeit in de jaren tachtig en negentig, een tijd waarin weinig bekend was over autisme. Jasmijn bewandelt haar eigen, hobbelige pad en leert bij elk obstakel zichzelf en de wereld waarin ze leeft beter begrijpen. Voor het 20e achtereenvolgende seizoen organiseert Bibliotheek De Lage Beemden ook in 2019/2020 weer acht bijzondere, literaire avonden.

Prijzen losse kaartjes
In de voorverkoop via website de Eendracht en de Bibliotheek € 9,00
Aan de kassa op de avond zelf (indien nog beschikbaar) € 10,00
Jongeren tot 18 jaar (aan de kassa) € 2,50

Prijs jaarkaart / Vriend van het Literair Café € 56,00

Voor één bedrag koopt een geïnteresseerde een jaarkaart. Een jaarkaart geeft toegang tot alle avonden én men ontvangt een gratis toegangsbewijs voor een introducé op een avond naar keuze. Een jaarkaart kost € 56,-. Jaarkaarten zijn te koop via onze agenda (via deze link: https://delagebeemden.op-shop.nl/387/jaarkaart-literair-cafe-2019-2020/19-09-2019 )

Let op! Een jaarkaart is dus niet via De Eendracht te verkrijgen!

Tijd en locatie
De avonden vinden plaats op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur bij De Eendracht Cultuurhuis, Sint Annastraat 60 te Gemert.

Praktische informatie

Donderdag 12 december 2019 vanaf 20:00